Computerhulp Wijdemeren

computerhulp, ictwaarborg, ictkeurmerk

Computer-assistent.nl

jlconsult.nl

avstudiosupport.nl

 

Computerhulp en ICTSupport voor de gemeente Wijdemeren, Kortenhoef, ‘s-Graveland, Ankeveen, Bussum

Particulieren:

Trage computer
Virusvrij maken van uw computer
Computer APK
Onthouden van wachtwoorden
Onafhankelijk advies internet en televisie abonnement
Training op computer en tablet voor senioren
Ondersteuning ter plaatse of online

 

Bedrijven:

IT support
Webdesign en hosting websites
Hardware onderhoud
Planning
Netwerkmanagement
Clouddiensten, Office 365
Ondersteuning ter plaatse of online

Wie ben ik:

Ik ben John van der Lugt, een in het Gooi gesitueerde IT-expert. Ik bied professioneel maatwerk op het gebied van computer- en netwerkinstallatie, onderhoud en reparatie. Heeft u vragen over hardware, software of werken in de cloud, dan kunt u bij mij terecht. Ik werk voor bedrijven en particulieren, tegen een schappelijke prijs.

Sinds midden jaren tachtig ben ik actief met computers. Ik ben begonnen met de beroemde Atari voor muziekcompositie en heb mij vervolgens zowel de Apple Macintosh- als Windows-systematiek eigen gemaakt. Het spreekt vanzelf dat ik op de hoogte ben van alle recente ontwikkelingen.

Ik ben analytisch ingesteld, accuraat en flexibel. Ik ben geduldig, werk te allen tijde oplossingsgericht en klantvriendelijkheid gaat voor mij boven alles. Omdat ik geen dealerschap heb kan ik onafhankelijk advies geven.

Voor Senioren:

Computers en internet maken het dagelijks leven aangenamer! Met de computer kunt u immers veel meer dan e-mailen. U heeft een wereld aan informatie onder uw vingers, u kunt zelf bankieren, voor het genieten van films of tv-series bent u niet langer afhankelijk van het aanbod van de omroepen, en zo is er nog veel meer te bedenken. Wilt u ook graag leren genieten van al deze mogelijkheden dan ben ik u graag van dienst.

Ik kan u leren omgaan met een (laptop)computer of met een tabletcomputer zoals de iPad. Vanwege het bedieningsgemak en de draagbaarheid is deze zeer geliefd bij ouderen. U kunt een tabletcomputer overal in huis gebruiken.

Vertrouwd raken met een computer of tablet doet u gewoon bij u thuis. Ik leer u alle benodigde handelingen, in een tempo dat voor u het prettigste is. Mocht u bang zijn dat u het niet meteen zult snappen: ik ben geduldig!

Ook bied ik hulp bij de keuze van internet- en/of tv-abonnement, en welke tablet of computer het meest geschikt voor u is.
Desgewenst kan ik u ook helpen bij het configureren van uw tv en afstandbediening(en).

ICTKeurmerk

ICTWaarborg