AVS-Backup by Jottacloud
€ 80,- per jaar inclusief btw
5 Tb opslagruimte binnen de EU
Ongelimiteerd aantal apparaten
Eén account
Onberkt dataverkeer
Automatische back-up
Eigen webportal
Voor computers, NAS, tablets en smartphones
OSX en Windows
iPhone, iPad en Android app
Foto back-up
Sync folder

AVS-Backup is gehost door Jottacloud

Jottacloud Photos

Uw foto's en video's op één plaats, veilig opgeslagen

Alle foto's en films uit je online back-ups, synchronisatiemap en archief worden automatisch in één tijdlijn gezet. Dit zorgt ervoor dat je een goed en compleet overzicht hebt en dus niet meer je foto's van diverse apparaten bij elkaar hoeft te zoeken. Op basis van de fotogegevens delen we ook nog jouw foto's in op locatie. Erg handig en overzichtelijk.

Delen
Wil je een foto of document bestand delen met een vriend of collega? Ook dat is mogelijk! Deel eenvoudig bestanden zoals foto's met vrienden of collega's.

Daarnaast kun je ook eenvoudig eigen fotoalbums maken, delen en bekijken via de foto app.

Backup van je Smartphone
Met de gratis en handige app kun je ook backup maken van je data op je smartphone. Je kunt zelfs backup maken van de SMS, MMS berichten en je contacten! Handig toch?!

NAS of netwerkmappen
Naast de lokale bestanden kun je ook backup maken van de bestanden op je NAS of netwerkmappen.

Sync map
De Sync map is voor waar je ook bent, de flexibele en innovatieve opslag waarmee je overal toegang tot je bestanden hebt en dezelfde bestanden op al je PC’s, smartphones of tablets kunt zien. Het is een opslagruimte op onze servers die kan worden gebruikt om bestanden over meerdere locaties gesynchroniseerd te houden.

Gemak
Het enige wat je hoeft te doen is de desktop software installeren en mappen selecteren waarvan backup moeten worden gemaakt. De desktop software doet de rest! Backup gebeurt automatisch op de achtergrond terwijl je bezig bent met je computer. De geselecteerde mappen kunnen worden geraadpleegd via de persoonlijke online web portal. Je kunt zelfs muziek of video bestanden via de app afspelen. De bestanden kun je ook raadplegen via onze Android en iOS app. Ook via de app kun je muziek of video bestanden afspelen.

Eigen webportaal

Met je persoonlijke webportaal beschik je altijd en overal over al je bestanden. Het maakt dus niet uit waar ter wereld je inlogt. Je bestanden zijn altijd benaderbaar.

Altijd en overal te benaderen via https://www.jottacloud.com/login?lang=nl

Daarnaast bieden we twee-factor-authenticatie (2FA); strengere beveiliging door een extra stap tijdens het inlogproces. Via een SMS met code verifiëren we de gebruiker.

Voorwaarden 2019