Ik verkoop geen computers, maar kan u wel adviseren bij de aanschaf ervan! Windows of Apple, u krijgt wat u nodig heeft en ik zorg vervolgens dat uw systeem naar wens presteert.

Software
Niet alleen assisteer ik bij het installeren van de door u benodigde software, ik zorg dat u geen omkijken heeft naar upgrades of uitbreidingen. Eventuele storingen in software verhelp ik. Dit kan door de computer op te laten halen of, in de meeste gevallen, zelfs door een reparatie bij u thuis. Wilt u zeker zijn dat uw computer en uw thuisnetwerk optimaal funcioneren, laat dan op gezette tijden een onderhoudsbeurt uitvoeren.

Ik verhelp eventuele problemen en adviseer u op het gebied van software en beveiliging. U wilt uw kinderen veilig laten internetten? Vraagt u zich af of uw wachtwoordbeheer niet eenvoudiger kan? Ik lever softwareoplossingen waaraan geen verdere kosten zijn verbonden. On-line backup, antivirus, opschonen, defragmenteren, accountbeheer: u noemt het en ik zorg dat u er geen omkijken naar heeft.

Telefonie, televisie en uw thuisnetwerk
Binnen mijn werkgebied valt ook het goed aansluiten van digitale televisie, uitleg over bediening van uw mobiele telefoon, digitale camera, tablet of computer en de integratie van al deze elektronica in uw huishouden. Heeft u hulp nodig bij contact met uw internet- en/of telefonieprovider? Ik geef onafhankelijk advies op het gebied van internet, tv en telefoon.

Internet
Natuurlijk hoeft u niet zelf uw modem, router of (draadloos) netwerk te installeren. Ik zorg dat u op het juiste moment de juiste keuzes maakt, om zodoende zorgeloos gebruik te kunnen maken van uw netwerk en de verbonden apparatuur. Ook geef ik u desgewenst alle informatie over werken in de cloud.

Speciaal voor senioren
Hulp bij keuze van:
Internet/TV abonnement
Tablet, pc, laptop
Begeleiding in het gebruik van tablet, internet, e-mail, Skype
Configureren afstandbediening TV